Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Benkő Ákos nemzetközi elismerése

2013-05-07 08:24:31

Május első szombatján tisztújítással egybekötött küldöttgyűlést tartott a Magyar Atlétikai Szövetség a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sportoktatási Kara főépületének első emeleti a Hepp Ferenc termében. A rendezvényen a hivatalos teendők lebonyolítását követően elismeréseket is átadtak.

A kitüntetett személyek körében ott volt a képen középen látható Benkő Ákos, a Gödöllői EAC mesteredzője is, aki a tavaly 100 éves Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) elismerő emlékérmét és oklevelét vette át Simicskó Istvántól, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért és ifjúságért felelős államtitkárától (képen jobbra), valamint a Magyar Atlétikai Szövetség négy évre újraválasztott elnökétől, Gyulai Miklóstól (képen balra).


A honi és a nemzetközi atlétika szolgálatában több mint fél évszázada kiemelkedő munkát végző gödöllői szakember világszintű eredményeket elérő atléták felkészítésével és nevelésével érdemelte ki a Stockholmban 1912 júliusában életre hívott, napjainkban 212 ország szakszövetségét tömörítő IAAF magas rangú kitüntetését. (fotó forrása: masz.hu)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online