Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Székely napok a főtéri COOP-áruházban

2013-05-04 08:47:43

A szerencse jegyében telt el a május 3-án, a délutáni órákban, a főtéri áruházban és az épület előtti részen lezajlott COOP Party, ahol a különböző gyermekjátékok mellett, helyi fellépők is színesítették a programot. A záporeső miatt a Gödöllő Tánccsoport fellépése sajnos elmaradt, de Géczi András már napsütésben, a rá jellemző átéléssel és lendülettel szórakoztatta a közönséget.

A megnyitón dr. Dúl Udóné, a Gödöllő COOP Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a korábbi Coop party-k hagyományait folytatva, idén újabb kuriózumokkal is találkozhatnak az érdeklődők. Az egyik ilyen, hogy a COOP Szabadság téri áruházban Székely napok kezdődtek. A kereskedelmi egységben már több mint másfél éve működő Magyar Ízek Háza kínálata a gödöllőiek többsége számára nagy valószínűséggel még újdonságnak számító, tradicionális székely termékekkel bővült.
Gémesi György polgármester köszöntőbeszédében kiemelte, hogy a városvezetés is üdvözli a valódi értékeket képviselő termékek forgalmazását, majd utalt a Csíkszereda és Gödöllő közötti testvérvárosi kapcsolat fontosságára is.


A Székely napok másfél hétig tartanak a COOP főtéri áruházában, ahol – többek között – a következő termékek közül válogathatnak a vásárlók: házi csokoládé, Ábel mustár, csíksomlyói Salvator keserűlikőr, fenyővíz, csíki áfonyalikőr, köményes pálinka, Benedek házi sonka, Benedek füstölt házi májas, parajdi bányasó. Érdemes betérni, körülnézni és vásárolni.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online