Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hathatós elégtételt vettek a gödöllői focisták

2013-04-13 17:46:25

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 22. forduló:

Gödöllői SK – Újlengyel DSE 6-2 (2-1)

Először lépett pályára a bajnokság tavaszi fordulói során a Gödöllői SK csapata tényleges otthonában, a Táncsics Mihály úti sportcentrumban. Jenei Sándor kékmezes formációját egyetlen cél vezérelhette: minél több pontot szerezni a mieinket három pozícióval és hét ponttal megelőző újlengyeliek ellen.

Uralták is meccset a házigazdák, akik már az első negyedóra végén vezetéshez juthattak volna, ha a gáncsolásáért megítélt tizenegyest Bencze Zsolt nem hibázza el. Alig három perc elteltével jött a hidegzuhany, mivel az újlengyeliek szinte a semmiből bevették Sipeki Attila kapuját. A gödöllői legénység azonban nem sokáig sopánkodott, rátett egy lapáttal, és a térfélcseréig – a kapu elé lőtt labdákra jókor érkező Orbán Levente révén – a 39., majd a 45. percben is megoldhatatlan feladat elé állította a kontrajátékra berendezkedett vizitálók hátsó alakzatát.

Szerencsére, a gödöllői fiúk lendületét a szünet sem törte meg. Alig telt el öt perc a második felvonásból, a hazaiak négyzetre emelték góljaik számát. Mindkét találatot Simon Bence jegyezte. A fölényes vezetés még magabiztosabbá tette a házigazdák tizenegyét, amely nem ült rá előnyére, hanem további gyötrelmeket okozott riválisának. Bő egy óra elteltével az első félidőben büntetőt hibázó Bencze Zsolt igazolta, hogy megy neki a góllövés: három percen belül ő is kétszer volt eredményes. Kiütéses vereségük mértékén a 80. percben egy megadható kategóriába sorolható tizenegyes értékesítésével kozmetikáztak a vendégek.


Huszonegy mérkőzés után a Gödöllői SK együttese 29 ponttal, 35-39-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 10. helyén áll. Következik: Gyömrői SE – Gödöllői SK április 20., szombat 16 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online