Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A hajrában vérzett el a Jenei-csapat

2013-04-10 22:12:16

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 18. forduló:

Halásztelek FC – Gödöllői SK 2-0 (0-0)

Eredetileg március 16-án kellett volna lejátszani a mérkőzést, de a katasztrofális időjárás miatt akkor nem léptek pályára a csapatok. A helyzet annyiban bő három hét elteltével sem változott, hogy a második helyen tanyázó hazaiak a feljutásért, városunk tizenegye pedig a biztos bennmaradást érő pozíció megszerzéséért harcol.

A találkozó jelentős részében nem ütközött ki a két csapat között helyezésbeli különbség. Mi több, a második félidő derekától már inkább Jenei Sándor különítménye uralta a játékot. Lehetőségeit azonban nem tudta gólra váltani a gödöllői alakulat. Nem úgy a hazaiak, akik a 75. percben betaláltak.

A hátrány ledolgozása érdekében mindent elkövetett a GSK társulata. A túlzott kitámadás visszaütött, hiszen a fellazult védelem oszlopos tagjaiként Sipeki Attila kapus pár perccel a lefújás előtt összehozott egy tizenegyest, amit a halásztelkiek ítéletvégrehajtója nem hibázott el. A gödöllői együttes elszenvedte első tavaszi vereségét a bajnokságban, ám ennél is fájóbb, hogy fontos pontokat hullajtott, amik még hiányozhatnak a kiesést elkerülő célkitűzés megvalósítása során.

Húsz mérkőzés után a Gödöllői SK együttese 26 ponttal, 29-37-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 10. helyén áll. Következik: Gödöllői SK – Újlengyel DSE április 13., szombat 15.30 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online