Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kapufákat lőve maradtak alul a Gödöllői Bikák

2013-04-05 21:41:41

NB I., felsőági (1-6. hely) rájátszás, 3. forduló:

MVFC-Berettyóújfalu – Gödöllői Bikák 4-2 (2-2)

Három hét szünet után folytatódott a rájátszás az élvonalbeli bajnokságban. A Gödöllői Bikák három ponttal szegényebben érkeztek Berettyóújfalura, ám abban a tudatban, hogy az alapszakasz mindkét találkozóján felülmúlták (vendégként és pályaválasztóként egyaránt 3-2 arányban) a tabella második helyén tanyázó riválisukat. Valljuk be, a harmadik gödöllői sikerre elenyésző mértékű volt a remény. Már csak azért is, mert az eltiltások és egyesek munkahelyi elfoglaltsága miatt – a tartalékkapust leszámítva – mindössze két cserejátékossal vágtak neki a meccsnek.

A nem kifejezetten jó előjelek ellenére remekül állta a sarat városunk alakulata. Olyannyira, hogy a hazaiak korai vezetőgólja után, Ughy Márk duplája révén szűk öt perc alatt fordítottak a Bikák. Hogy hátrányát mielőbb ledolgozza, támadásainál vészkapus bevetésével harcolt ki emberelőnyt a Berettyó. A taktikai húzás előbb az első félidő végén, majd a második játékrész elején is bevált, így a gödöllőieken volt a sor, hogy kapaszkodjanak. A vendégek azonban nem jártak sikerrel. Pedig jócskán akadt rá lehetőségük, hiszen nem kevesebb, mint öt alkalommal fordult elő, hogy a Bikák csatárai egy az egyben vezethették rá a labdát a házigazdák hálóőrére, de három esetben a kapufa, míg kétszer a pontatlanság megmentette harcos és izgalmas összecsapás hajrájában negyedszer is eredményes vendéglátókat.

A Gödöllői Bikák 38 ponttal, 89-88-as gólkülönbséggel a 4. helyen állnak a bajnokságban. Városunk csapata a rájátszás következő, április 12-én, pénteken 18.30 órakor esedékes fordulójában a bajnoki címvédő Rába ETO otthonában lép pályára.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online