Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A végjátékban csattant a békési ostor

2013-03-31 10:12:40

NB I/B. Keleti-csoport, 17. forduló:

Gödöllői KC – Békési FKC 25-28 (14-14)

Az utolsó előtti helyről történő elmozdulás érdekében valamennyi mérkőzés többszörösen fontos a Gödöllői KC csapata számára. Bartos Gábor tanítványai hárompontos lemaradásukból fakadóan egyfajta győzelmi kényszerhelyzetben vannak, így a középmezőnyhöz tartozó riválisok ellen mindent meg kell tenniük a sikerért. Adva volt tehát a húsvéti feladat: hazai környezetben felülmúlni a 6. helyen álló békésieket.

Egészen a végjátékig akadt esély arra, hogy a házigazdák ponttal vagy pontokkal zárják a kiélezett küzdelemmel telt találkozót, ugyanis a szoros csatában egyik fél sem tudott komoly előnyt kialakítani a másikkal szemben. A patthelyzetet a mieink szemszögéből nézve a legrosszabbkor számolták fel a kritikus percekben jobban összpontosító vizitálók. Akkor, amikor a viszontválaszra már nem maradt ideje a nyomás alá került gödöllői egységnek.

Tizenhét forduló után a gödöllőiek 6 ponttal, 445-496-os gólkülönbséggel a tabella 11. helyét foglalják el. A Gödöllői KC együttese a következő fordulóban (április 20., szombat 18 óra) a CLAAS-Törökszentmiklósi KE vendége lesz.

Ifjúságiak: Gödöllő – Békés 24-31
Első vereségüket szenvedték el tavasszal a Mácsár Gyula irányításával készülő gödöllői fiatalok, akik fiaskójuk ellenére magabiztosan őrzik 6. helyüket a tabellán. 


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online