Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A vélemény semmit nem számít, csak a tett

2013-03-27 20:17:49

Az „Alaptörvény illusztrációi” címmel március 28-tól megtekinthető vándorkiállítás nyílt a Gödöllői Királyi Kastély Rudolf-szárnyának időszaki kiállítási térsorában.

A Pest Megyei Kormányhivatal által szervezett tárlatot – Gönczi Tibor, a Gödöllői Királyi Kastélyt működtető gazdasági társaság ügyvezető igazgatója és Vécsey László, a gödöllői központú választókerület országgyűlési képviselője által elmondott gondolatokat követően – Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott nyitotta meg.

A három teremben elhelyezett alkotásokat Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott mutatta be. A témakörhöz kötődő szenvedélyességét ezúttal sem leplező Kerényi a következő mondatokkal vezette fel a humorosnak szánt megjegyzésektől és a nemzeti oldal világnézetétől eltérően vélekedők degradálásától sem mentes áttekintő beszédét:
- Ennek így kellett lenni. A sors így írta meg ezt a forgatókönyvet. Itt ne a ruszkik zaláboljanak, hanem mi szép ruhában itt összejövünk és beszélgetünk egymással. Egy helyreállított kastélyban, ahol a múlt, jelen, jövendő találkozik.
A miniszterelnöki megbízott arra is emlékeztetett, hogy már a megszületésük előtt sok bírálat érte az ország új alaptörvényéhez készített illusztrációkat. Ezekkel azonban sem akkor, sem most nem érdemes foglalkozni, mert – mint kihangsúlyozta – a vélemény semmit nem számít, csak a tett.

A
Gödöllőre Egerből érkezett vándorkiállítás április 21-ig ingyenesen tekinthető meg a gödöllői műemlék-együttes nyitvatartási ideje alatt.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online