Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Önálló képviseletet nyitott a Generali Gödöllőn

2013-03-01 10:41:55

Új, önálló képviseletet nyitott a Generali Biztosító Gödöllőn, a Dózsa György út 69/A. szám alatt található Platánházban. A ma délelőtti átadó ünnepségen részt vett Tóth Tibor alpolgármester, Ilics László, a társaság vezérigazgató-helyettese, Katona Tünde képviseletvezető, valamint dr. Varga Zoltán, a Gödöllői Járási Kormányhivatal ügyfélszolgálati osztályának vezetője.

A bejárat előtti szalagátvágást követő tájékoztatón – többek között – elhangzott, hogy a Generali Biztosító a zavartalan, gyors ügyfélkiszolgálás és a kényelmesebb ügyintézés feltételeinek megteremtése érdekében fejleszti képviseleti hálózatát, amely már 150 helyen érhető el az országban, és ebben az évben további 50 ponton terveznek ilyet nyitni. Ha minden jól megy, a Generali-képviseletek száma 2015-re elérheti a 300-at.


Gödöllőn és vonzáskörzetében több ezer ügyfélnek nyújt vagyon-, gépjármű- vagy életbiztosítást a társaság, amely 2.370 lakást, illetve 3 ezer gépjárművet biztosít településünkön és térségében, túlmenően csaknem ezer életbiztosítást nyújt a lakosok számára napjainkban.
Az elmúlt időszakban több, nagyösszegű kártérítést fizetett a Generali a gödöllői térségben: a legjelentősebb kárpótlás között szerepelt két betörés és egy tűzeset, összesen 13 millió forintot meghaladó értékben. Idén a 3 legnagyobb káresetre már több mint 7 millió forintot térített a biztosító. Tavaly közel 900 casco- és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási kárbejelentésre mintegy 250 millió forint kártérítési pénzt utalt át a bajbajutottaknak a Generali a gödöllői központú régióban.

A Generali Biztosító gödöllői képviselete hétfőtől szerdáig, 8 és 14 óra, csütörtökön, valamint pénteken 14 és 18 óra között tart nyitva, arculati kialakítását tekintve pedig az első a társaság hálózatában. 


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online