Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Operaénekes és táncpedagógus kapja a Gödöllő Kultúrájáért díjat

2013-01-17 09:34:40

Mérlegelve a beérkezett ajánlásokat, a gödöllői önkormányzat tagjai decemberben zárt ülésen határoztak arról, hogy 2013-ban kiknek ítélik oda a Gödöllő Kultúrájáért díjat.

Az előzetesen közzétett felhívás hatására összesen tíz személyre és két közösségre érkezett javaslat a döntés-előkészítő kulturális bizottsághoz. A gödöllői önkormányzat szakmai szervezete, miután mérlegelte a jelölteket, úgy döntött, hogy Herczenik Anna operaénekesnő (bal oldali képen) és Virághné Vajda Gyöngyvér táncpedagógus elismerését szorgalmazza a képviselőtestület tagjainál.
A javaslatot a városatyák elfogadták, így a Magyar Kultúra Napjához kötődő, január 20-án, vasárnap 16 órakor a Művészetek Háza Gödöllő épületének színháztermében esedékes gödöllői ünnepi rendezvényen a Magyar Állami Operaház – Gödöllői Fiatal Művészek Egyesületének produkcióiban is rendszeresen fellépő – magánénekese, valamint a helyi fiatalok művészeti oktatását kiemelkedő színvonalon végző tánctanár részesül a városvezetés által másfél évtizede alapított elismerésben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online