Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Eredménytelen lett a VÜSZI Kft. igazgatói pályázata

2013-01-10 10:16:01

Mindössze két pályázó szánta rá magát arra, hogy megkísérelje elfoglalni a VÜSZI Kft. – Bokor Árpád nyugdíjba vonulása miatt megüresedett – ügyvezető igazgatói székét. Egyiküknek sem sikerült, mert a gödöllői képviselőtestület tagjai eredménytelennek nyilvánították a kandidálásokat.

Csupán ketten, egy úr és egy hölgy gondolták úgy, hogy megbirkóznának a városgondnoki teendőket ellátó cég első számú vezetőjére háruló feladattal. A pályázatok elbírálását végző ad-hoc bizottság tagjait azonban egyiküknek sem sikerül meggyőzni. A hölgy kandidáló esetében a tényszerű, részletes helyzetelemzés hiánya, a társaság jelenlegi munkatársaként pályázó úrnál pedig a vezetői alkalmasság megkérdőjelezése volt az elutasítás oka.

A bizottság véleményét osztották a képviselőtestület tagjai is, akik a január 10-én megtartott rendkívüli ülésen eredménytelennek mondták ki a pályázatot, majd arról határoztak, újabb, immár országos médiában is megjelenő pályázati kiírást tesznek közzé, hogy – ezáltal esetleg könnyebben – rábukkanjanak a VÜSZI Kft. új igazgatójára. Kovács Barnabás (MSZP) javasolta, érdemes célzottan hirdetni és elsősorban az internetes álláskereső portálok szolgáltatását igénybe venni.

A posztot betölteni szándékozók február 15-ig juttathatják el beadványukat a gödöllői Városháza polgármesteri irodájára. Az öt évre szóló megbízatást ígérő pályázat tartalmi követelménye: szakmai önéletrajz, szakirányú felsőfokú végzettséget igazoló okiratok másolata (előnyt jelent a műszaki vagy gazdasági végzettség és a cégvezetői gyakorlat), a társaság működtetésére vonatkozó szakmai vezetői program.

A pályázatok eredményes elbírálásáig a nyugdíjazása után havi, bruttó 524 ezer forintos megbízási díj ellenében „visszafoglalkoztatott” Bokor Árpád irányítja az önkormányzati alapítású gödöllői gazdasági társaság munkáját.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online