Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Eredménytelen lett a VÜSZI Kft. igazgatói pályázata

2013-01-10 10:16:01

Mindössze két pályázó szánta rá magát arra, hogy megkísérelje elfoglalni a VÜSZI Kft. – Bokor Árpád nyugdíjba vonulása miatt megüresedett – ügyvezető igazgatói székét. Egyiküknek sem sikerült, mert a gödöllői képviselőtestület tagjai eredménytelennek nyilvánították a kandidálásokat.

Csupán ketten, egy úr és egy hölgy gondolták úgy, hogy megbirkóznának a városgondnoki teendőket ellátó cég első számú vezetőjére háruló feladattal. A pályázatok elbírálását végző ad-hoc bizottság tagjait azonban egyiküknek sem sikerül meggyőzni. A hölgy kandidáló esetében a tényszerű, részletes helyzetelemzés hiánya, a társaság jelenlegi munkatársaként pályázó úrnál pedig a vezetői alkalmasság megkérdőjelezése volt az elutasítás oka.

A bizottság véleményét osztották a képviselőtestület tagjai is, akik a január 10-én megtartott rendkívüli ülésen eredménytelennek mondták ki a pályázatot, majd arról határoztak, újabb, immár országos médiában is megjelenő pályázati kiírást tesznek közzé, hogy – ezáltal esetleg könnyebben – rábukkanjanak a VÜSZI Kft. új igazgatójára. Kovács Barnabás (MSZP) javasolta, érdemes célzottan hirdetni és elsősorban az internetes álláskereső portálok szolgáltatását igénybe venni.

A posztot betölteni szándékozók február 15-ig juttathatják el beadványukat a gödöllői Városháza polgármesteri irodájára. Az öt évre szóló megbízatást ígérő pályázat tartalmi követelménye: szakmai önéletrajz, szakirányú felsőfokú végzettséget igazoló okiratok másolata (előnyt jelent a műszaki vagy gazdasági végzettség és a cégvezetői gyakorlat), a társaság működtetésére vonatkozó szakmai vezetői program.

A pályázatok eredményes elbírálásáig a nyugdíjazása után havi, bruttó 524 ezer forintos megbízási díj ellenében „visszafoglalkoztatott” Bokor Árpád irányítja az önkormányzati alapítású gödöllői gazdasági társaság munkáját.


Stúdióbeszélgetések Gödöllő és környező települések sportolóival

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online