Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Újabb öt évet kapott Kovács Balázs

2012-12-18 14:50:09

Két pályázó közül a gödöllői képviselőtestület tagjai Kovács Balázst tartották alkalmasabbnak arra, hogy a következő öt évben (is) betöltse a Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezető igazgatói tisztségét.

A helyi kultúra házának munkáját 2007 óta irányító Kovács Balázsnak csupán egy riválisa akadt, aki úgy gondolta, hogy képes lenne ellátni az igazgatói feladatokat. A 37 éves hölgy beadványát azonban – függetlenül attól, hogy az érintett szóvá tette, szerinte eleget tett a kiírásban foglaltaknak – nem tartotta alaposnak a kandidálásokat elbíráló bizottság, amely a jelenlegi direktor pályázatát favorizálta.

Mivel a döntés-előkészítő csoport javaslatát a gödöllői képviselőtestület tagjai elfogadták, Kovács Balázst újabb öt évre, 2013. január 1-jétől 2017. december 31-ig a Művészetek Háza Gödöllő direktorának választották. Határozatában a régi-új ügyvezető havi bruttó munkabérét is rendezte a várost irányító grémium. Kovács Balázs a mostani 386.400 forint helyett a következő év első napjától 436.400 forintra tarthat igényt, ami közel 13 százalékos fizetésemelésnek felel meg.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online