Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőn is tiltakoznak az egyetemi hallgatók

2012-12-11 08:24:39

Miután tegnap este mintegy száz, az Elég volt! szavakat skandáló fiatal a gödöllői városháza elé vonult, felhívást tett közzé a Szent István Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata, amiben közös tiltakozásra szólított fel a kormány december 5-i ülésén elfogadott államilag finanszírozott felsőoktatási keretszámok ellen.

A Szent István Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata megalapozatlannak és ésszerűtlennek tartja a kormány döntését, ami negatívan érinti az ifjúság azon részét, akik jelenleg hallgatók, illetve akik a jövőben tanulmányaikat a felsőoktatásban kívánják folytatni.

Értelmetlennek tartják az államilag finanszírozott felsőoktatási keretszámok ilyen drasztikus csökkentését, amivel a jelen értelmiségének utánpótlását, a jövő értelmiségének fejlődését gátolják meg.

A Szent István Egyetemi Hallgatói Önkormányzata – jogosítványával élve – ellenáll és megvédi az érdekképviseletébe és azon kívülre tartozókat, mind a jelenlegi, mind a jövőbeli hallgatókat, illetve az oktatókat és a dolgozókat!

A szervezet gödöllői illetékesei kérnek mindenkit, hogy csatlakozzanak felhívásunkhoz, és minél többen legyenek ott december 12-én, szerdán 17 órakor a B-kollégium előtt.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online