Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bika-futsalsiker jókora szerencsével

2012-12-03 22:16:14

NB I., 13. forduló:

Gödöllői Bikák – MVFC-Berettyóújfalu 3-2 (2-2)

Augusztus utolsó napján a gödöllői csapat azzal tette le a névjegyét a bajnokságban, hogy idegenben 3-2 arányban felülmúlta az MVFC gárdáját. Azóta azonban némiképp változott a helyzet, így a mostani erőviszonyok alapján egy árnyalattal a második helyen álló bihariak tűntek a találkozó esélyesének. Jókora szerencsével mégis felborult a papírforma.

Villámrajtot vettek a kékmezes házigazdák, akik Vidák Balázs, majd Füzy Zsolt révén szűk öt perc elteltével két góllal vezettek. Ettől kezdve lényegesen kényelmesebbé vált a Bikák játéka, ami nem maradt büntetlenül: a vendégek egy kapushibát kihasználva, illetve egy gyors, levegőben végigvitt támadásból elért találattal tíz percen belül eltörölték a különbséget.

A második félidőre eltérő felfogásban jöttek ki a csapatok. A vizitálók kapujukhoz szegezték a gödöllőieket, akik főként a labdaszerzésből vezetett kontrákban bíztak. Fortuna a kevesebbet kockáztató, közel 13 percig az ellenfél térfelét csupán kellő távolságból néző Bikákat segítette. Ekkor egy mértani pontosságú támadásnak, Veres Gergely jóvoltából, hazai gól lett a vége. Mint utóbb kiderült, három pontot érő, mert a lefújásig vészkapus bevetésével emberfölényben játszott Berettyó csak óriási ziccerekig jutott.

Tizenhárom forduló után a Gödöllői Bikák 23 ponttal, 42-42-es gólkülönbséggel a 4. helyen állnak a tabellán. Városunk csapata a következő, december 10-én, hétfőn 20.15 órakor esedékes fordulóban Budapesten, a MAFC-BME Docler Akadémia otthonában lép pályára.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online