Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szülinapos döntött a futsalnyitányon

2012-08-31 23:11:32

Első, hazai pályára kiírt meccsét teremgondok miatt kénytelen volt elhalasztani a Vasassal történt fúziónak köszönhetően NB I-es maradt gödöllői csapat, ezért az új bajnoki évadban Berettyóújfalun mutatkoztak be városunk Bikái. A forduló rangadóján a tavalyi szezon ezüst- és bronzérmese találkozott egymással

NB I., 2. forduló:
MVFC-Berettyóújfalu – Gödöllői Bikák 2-3
(1-0)

Miközben a nyár folyamán a hazaiak több idegenlégiósuktól is megváltak, a Baranyai Pál, Szente Tamás alkotta edződuó erősítést jelentő játékosokat is pályára küldhetett a Gödöllő-Vasas házasság eredményeképpen.

Az egyik ilyen a 23 éves Füzy Zsolt volt, aki duplázott. Ráadásul kétszer is hátrányból mentette döntetlenre a mindvégig kiélezett küzdelemmel telt találkozó állását. Az igazi slusszpoént azonban a 21. születésnapját a mérkőzés előtti napon ünneplő Lovrencsics Balázs produkálta, aki bő négy perccel a végső sípszó előtt győztes találatot ért el, így a gödöllőiek nem vesztettek pontot a hajdúsági városban.

Egy mérkőzés után a Gödöllői Bikák 3 ponttal, 3-2-es gólkülönbséggel a 4. helyen állnak a tabellán. A következő, szeptember 10-én, hétfőn esedékes fordulóban a MAFC-BME Docler Akadémia együttese látogat Gödöllőre, az egyetemi sportcsarnokba.

Címkék

futsal, NB I


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online