Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Beszállnak a Magyar Kupába a gödöllői röplabdás lányok

2012-11-28 14:31:15

December 1-jén, szombaton 18 órakor hazai pályán, a Szent István Egyetem sportcsarnokában kapcsolódik be a röplabda Magyar Kupa 2012/2013-as idényének küzdelemsorozatába a TEVA-Gödöllői RC legutóbbi kiírásban bronzérmes női csapata.

Ludvig Zsolt együttese a legjobb 8 közé kerülésért az NB I-ben 6. helyen álló Kaposvár formációjával (képen) rivalizál. A továbbjutás két mérkőzésen dől el, a visszavágót december 5-én, szerdán 17 órától a somogyi megyeszékhelyen rendezik meg.

A párharc nyertese a Közgáz SE-Tatabánya (mindkettő NB II-es) viadal győztesével találkozik a január végére tervezett negyeddöntőben. A március 1-3. közötti időszakra kiírt négyes fináléban – az aktuális erőviszonyok alapján – minden bizonnyal a Vasas-Miskolc, a BSE-Békéscsaba és az Újpest-TF párviadalok továbbjutói lesznek városunk csapatának ellenfelei.

A jelenleg zajló magyar bajnokság alapszakaszában nemzetközi (Közép-európai Liga) szereplése miatt nem érdekelt gödöllői különítmény ebben az évben még kétszer lép pályára tétmeccsen. Ráadásul, mindkétszer vendéglátóként.  Íme, a párosítások:
December 8., szombat 18 óra: TEVA-Gödöllői RC – SVS Post SCHWECHAT (osztrák)
December 14., péntek 18 óra: TEVA-Gödöllői RC – Calcit KAMNIK (szlovén)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online