Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Új tankerületi igazgatója lesz a gödöllői járásnak

2012-11-28 18:33:17

Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának első embere november 28-án munkaértekezeletet tartott az újonnan kinevezett tankerületi igazgatóknak. A gödöllői járást Bohus Mihály képviselte volna, ha időközben nem lép vissza.

A köznevelési rendszer sokak által bírált reformjának egyik elemeként, november 9-én 198 kinevezett tankerületi igazgató kezdte meg a munkáját az országban. Egy ideig köztük volt a Csömörön élő Bohus Mihály is, aki sikeresen pályázott arra, hogy ellássa az ezzel kapcsolatos feladatokat a januártól működő járási rendszerben, a gödöllői központú közigazgatási egységben.

A jelenleg iskolaigazgatóként ténykedő szakember azonban meggondolta magát, és nem írta alá a kinevezését. Megpróbáltunk utánajárni, hogy mi indokolta a némiképp váratlan döntést, de telefonos megkereésünkre nem reagált. Egyes, hivatalosan meg nem erősített hírek szerint elsősorban anyagi okok vezérleték, ha úgy teszik: nem tartotta méltányosnak a feladat nagysága és az ezért járó javadalmazás arányát.

Egyelőre nem tudni, kit neveznek ki Bohus Mihály helyére, de kaptunk olyan információt, hogy néhány napon belül kiderül a gödöllői járás új tankerületi igazgatójának személye.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online