Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Győri Enikő és Bakos Piroska kapták meg elsőként az Erzsébet-ezüstérmet

2012-11-19 08:58:24

Győri Enikőnek és Bakos Piroskának ítélte oda az Erzsébet királyné ezüst emlékérmet, és a vele járó díszoklevelet a most először megrendezett Erzsébet-bál szervezőbizottsága és Gödöllő polgármestere. A díjazottak a gödöllői királyi kastélyban november 17-én megrendezett bálon vehették át az elismerést.

A díjat mostantól kezdve minden évben olyan nők kaphatják meg, akik munkájukkal hozzájárultak Gödöllő országos és nemzetközi hírnevének növeléséhez – adta hírül az MTI.

Az indoklás szerint Győri Enikő (balra) az uniós elnökség programjaiért felelős külügyminisztériumi államtitkárként, míg Bakos Piroska az Európai Unió Tanácsának magyar elnöksége sajtószóvivőjeként járult hozzá munkájával városunk hírnevének növeléséhez, országos és nemzetközi szinten egyaránt.

A hagyományteremtő szándékkal megrendezett, neves közéleti személyiségek részvételével tartott szombati jótékonysági bál kapcsolódott a tavalyi magyar EU-elnökséghez, hiszen a nagysikerű rendezvény a tanácskozások helyszínén, a gödöllői kastély bálteremmé alakított lovardájában zajlott le. A jótékonysági rendezvény bevételét a Peter Cerny Alapítvány javára ajánlották fel a szervezők.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online