Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Balog Zoltán elnézést kért a Gödöllőn mondottakért

2012-11-15 17:32:00

Hírportálunk jelentette meg először azt a mondatot, amitől országszerte felháborodtak a pedagógusok, és több, vezető internetes oldalon is nagy visszhangot váltottak ki a miniszter szavai. Két nappal a történtek után a tárca vezetője elnézést kért.

Balog Zoltán a Szent István Egyetem keddi rendezvényén – többek között – azt találta mondani:
- Rohanok vissza Parlamentbe, hogy le tudjak ülni a pedagógus szakszervezetek képviselőivel, akik sztrájkkészültségben vannak, és alig várják, hogy ne kelljen tanítani...

A történtek után két nappal a hvg és az index internetes portálja is foglalkozott a témával, majd 14 óra 29 perckor – Balog Zoltán miniszter aláírásával – a következő nyilatkozat jelent meg az Emberi Erőforrások Minisztériumának honlapján:

„A pedagógus szakszervezetekkel való tárgyalásokra készülve izgalmamban egy szerencsétlen mondatot mondtam egy rendezvényen, amiért mindenkitől elnézést kérek.
Nem állt szándékomban senkit sem megbántani. Becsülöm és tisztelem a pedagógusokat és elismerem munkájukat – ezen a rosszul sikerült mondat semmit sem változtat, bárki bármit is szeretne elhitetni.
Továbbra is bízom benne, hogy a pedagógus társadalom is változatlanul a megegyezésre törekszik, hiszen ez szolgálja minden magyar érdekét.”


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online