Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Remegő kezük miatt buktak a gödöllői röplabdás lányok

2012-10-13 21:46:37

Bécs után a délnyugati szomszéd, Szlovénia északi régiójához tartozó kisvárosba, Kamnikba szólította a Közép-európai Ligában vállalt kötelezettsége a TEVA-Gödöllői RC női röplabda-csapatát. A két együttes szeptember 21-én, a pozsonyi felkészülési tornán már találkozott egymással. Akkor a mostani vendéglátók 3-0 arányban nyertek.

Közép-európai Liga (MEVZA), 2. forduló:
Calcit Kamnik
(szlovén) TEVA-Gödöllői RC 3-0 (17, 17, 22)
Gödöllő: Kriegel É. – Molnár-Németh Zs. – Merkószki – Csengeri – Szakmáry – Széles. Cserék: Lékó (liberó), Lutter, Hackl, Kriegel Zs.

Szűk egy hónap elteltével – bármennyire is reménykedtek benne a gödöllői színekért szorítók – nem változtak az erőviszonyok. A képen látható házigazdák főként az alapjátékhoz tartozó nyitásfogadásban és a támadások hatékonyabb befejezésében múlták felül a harmadik szettben már több pozitívumot is felmutató gödöllői hatost.

A fiaskó ellenére jó előjelnek tekinthető, hogy Ludvig Zsolt látott előrelépést csapata játékában, hiszen a mérkőzés után úgy nyilatkozott, hogy ezúttal már nagyobb hőfokon égett társulata, de a kritikus pillanatokban rendre megremegett a játékosok keze. Van mit javítani, tette hozzá a vezetőedző, amire kitűnő alkalomként kínálkozik az első hazai ütközet pénteken.

Két mérkőzés alapján a TEVA-Gödöllői RC együttese 0 ponttal, 1-6-os szett- és 117-169-es pontaránnyal a 8. helyen áll a MEVZA-liga kilenc csapatot számláló mezőnyében.
Következik:
TEVA-Gödöllői RC – ZOK Rijeka (horvát) október 19., péntek 18 óra, egyetemi sportcsarnok.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online