Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Majdnem meglepték a Kohászt

2012-09-29 19:54:19

Miközben az NB I/B-s újoncnak számító gödöllőiek egygólos (25-26) vereséggel kezdték a bajnoki szezont, a komolyabb másodosztályú múlttal rendelkező házigazdák idegenben néggyel verték (29-25) a Lajosmizsét, és a tabella éléről várták a GKC elleni összecsapást.

NB I/B. Keleti-csoport, 2. forduló:
Ózdi KC – Gödöllői KC
28-27 (14-14)

Váczi Sándor, a hazaiak trénere a mérkőzés előtt úgy fogalmazott, a vendégként elért győzelemnek akkor van értéke, ha pályaválasztóként is sikerrel mutatkozik be csapata. Kollégája, a gödöllői fiúk edzője, Bartos Gábor úgy vélekedett, nincs veszítenivaló, a jó eredményhez azonban száz százalékos teljesítmény kell.

Ennek tudatában kezdte a mindvégig izgalmas és kiélezett küzdelemmel telt találkozót a gödöllői alakulat, amely az ütközet jelentős részében tapadt riválisára. Sőt, voltak olyan periódusok is, amikor a mieink vezettek.

A látottak alapján egyforma képességűnek tekinthető csapatok csatája a végjátékban dőlt el, amikor a GKC védelme elkerülhető gólhoz juttatta a „Kohászt”, de arra már nem maradt lehetősége, hogy pontot mentsen az erősen döntetlenszagú mérkőzésen.

A Gödöllői KC együttese a következő fordulóban (október 6., szombat 18 óra) a Balmazújvárosi KK csapatát fogadja az egyetemi sportcsarnokban.


Ifjúságiak: Ózd – Gödöllő 42-36

Címkék

kézilabda, NB I/B


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online