Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Késsel támadt áldozatára a gyilkos

2012-09-26 07:54:23

Gőzerővel keresi a rendőrség azt a férfit, aki alaposan gyanúsítható a szeptember 24-én, a késő délutáni órákban elkövetett gyilkossággal, aminek fiatal, 30 év körüli női áldozatát Domonyvölgy külterületén találták meg.

Az elkövető állítólag akkor támadt rá áldozatára, amikor a Szent István Egyetemen, pénzügyi területen dolgozó, Gödöllőn lakó fiatal nő a kocsijában ülve a forgalomban várakozott. A tettes beszállt mellé, és erőszakkal rábírta, hogy kövesse utasításait. A sajnálatos végeredmény ismert: a hölgy késsel agyonszurkált holttestét a 3-as számú főút melletti tisztáson találtak meg Domonyvölgy külterületén.

A hír hallatán kisebb pánikhangulat tört ki az egyetemen, aminek vezetése dr. Solti László rektor által aláírt körlevélben figyelmeztette a dolgozókat és a diákokat, ha lehet, inkább csoportokban közlekedjenek, amíg kézre nem kerül a tettének megismétlésére feltehetőleg bármikor kész gyilkos. Az aggodalmat az támaszthatja alá, hogy a fantomképen látható férfi nem sokkal korábban egy középkorú hölgyet próbált inzultálni az egyetemi parkolóban, de annak volt annyi lélekjelenléte, hogy sikítozva elmeneküljön. Úgy tudjuk, az elkövető Miskolc közelében elhagyta a sárga Opel Corsa-t, amiben tőle származó DNS-mintákra bukkantak a zsaruk.

Információink szerint a mai napon fokozott ellenőrzésbe kezdtek a rendőrök Heves megye főbb útjain, ami összefüggésbe hozható azzal, hogy a domonyvölgyi gyilkosság feltételezett elkövetőjét felismerni vélték kedden Gyöngyösön.

Időközben a Gödöllői Rendőrkapitányság
Bűnügyi Osztálya rablás kísérlete bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen. A férfi szeptember 24-én Gödöllő területén követte el a bűncselekményt egy gépjárművezető sérelmére, akit a rendőrség tanúként hallgatott ki. A nyomozók vizsgálják, hogy van-e összegfüggés a rablás kísérlete és az azon a napon Domonyvölgy külterületén elkövetett emberölés között.


Az emberöléssel összefüggésben a rendőrség egy 18-25 év közötti, fehér bőrű, rövid, szőkésbarna hajú férfit keres, aki tette elkövetésekor fehér, hosszú ujjú pólót és világoskék farmernadrágot viselt. Arca borostás, és egy sötét színű hátizsák is volt nála. Aki a grafikán látható személyt felismeri, tud annak tartózkodási helyéről, illetve a bűncselekménnyel összefüggésben érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot a (06-1) 443-5119-es vagy a (06-1) 237-4339-es telefonszámokon, illetve a 107-es vagy 112-es ingyenesen hívható rendőrségi hívószámok valamelyikét.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online