Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nyolc év börtönt is kaphat F. István

2012-09-24 17:30:36

F. István 30 éves gödöllői lakos – tettének elkövetésekor még a készenléti rendőrség állományába tartozott főtörzsőrmester – külföldre távozott miután szerda virradóra bozótvágó késsel és viperával megsebesítette Cs. Gábort az egyetemi bejáró közelében lévő kocsmában.

Kollégái szeptember 23-án, vasárnap reggel fél hétkor fogták el F. Istvánt, akit egy Hollandiából hazafelé tartó buszon kapcsoltak le. Egyelőre nem világos, hogy a volt rendőr menekülési szándékkal távozott külföldre, vagy – amint azt közel ötórás kihallgatása során elmondta – testvérének kívánt segíteni egy munkában.

Az esettel kapcsolatosan sok még a tisztázandó kérdés. A Pestvidéki Nyomozó Ügyészség életveszélyt okozó testi sértés kísérlete bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást F. Istvánnal szemben, aki beismerte tettét. A szankció kiszabásakor enyhítő körülménynek számíthat, hogy az elkövető feladta magát. Egyes jogi vélemények szerint azonban így sem elképzelhetetlen, hogy akár 8 éves börtönbüntetés vár majd a gödöllői késelőre, aki várhatóan házi őrizetbe kerül.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online