Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Eggyel többre jutottak az egri kézilabdások

2012-09-22 20:34:10

Több mint másfél évtized elteltével eljött az idő, hogy ismét másodosztályú, azaz, NB I/B-s mérkőzésen lépjen pályára városunk férficsapata. Ráadásul, az NB II. Keleti-csoportjának bajnokaként osztályt váltó gödöllőiek otthont is cseréltek: a Hajós iskola tornacsarnokából a nézői szempontból is lényegesen komfortosabb egyetemi sportcsarnokba költöztették át hazai bázisukat.

NB I/B. Keleti-csoport, 1. forduló:
Gödöllői KC –
SBS Eger Eszterházy SZSE 25-26 (14-15)

Azzal minden hozzáértő kézilabda-rajongó tisztában lehetett az ütközet előtt, hogy a magasabb bajnoki osztály jelentősebb kihívás elé állítja az újonc gödöllőieket, akik a nyár folyamán sokat tettek azért, hogy megerősítsék játékosállományukat. Egyikük a klubelnök, Kiss Kálmán volt. Mivel a szakvezető úgy döntött, hogy játékosként már nem vállalja a megmérettetést, a csapat egy Kálmi feliratú, 8-as számú mezzel köszönte meg eddigi munkáját.

Az összecsapás gödöllői találattal indult, ám a folytatásban sorra maradtak ki a hazai lehetőségek, így az egriek néhány góllal megléptek. A három-négygólos hátrány azonban nem szegte kedvét Bartos Gábor csapatának, amely az első játékrész második felében többször is az egyenlítés kapujában állt.

Ez azonban a pontatlan és elkapkodott támadás-befejezések miatt nem jött össze. Mi több, a térfélcserét követően a vendégek újra többgólos előnyt halmoztak fel. Ennek ledolgozása már túlságosan nagy kihívást jelentett a tartalékait mozgósító GKC együttese számára, amely a végső sípszóig beérni nem, csak megközelíteni tudta Heves megyei riválisát.


Ifjúságiak: Gödöllő –Eger 34-23
A gödöllői fiatalok remek játékkal, végig vezetve, magabiztosan múlták felül ellenfelüket.

Címkék

kézilabda, NB I/B


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online