Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Jókora pofon a Verestől

2012-08-29 20:01:50

Vereséggel zárult idegenbeli debütálása után adódott a kérdés: hogyan mutatkozik be a gödöllői tizenegy hazai környezetben, az első fordulóból hétközi játéknapra halasztott ütközeten?


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 1. forduló:
Gödöllői SK – Veresegyház VSK 0-3
(0-3)

Egy szóban összefoglalva: pocsékul. Miközben a fehér mezben játszó gödöllőiek derekas próbálkozásai rendre elhaltak a veresi tizenhatos előtt, a 27. percben a vizitálók egy bődületes erejű, jól helyezett szabadrúgásgóllal vezetéshez jutottak. Ezt követően összehozott egy frappáns és sikeres támadást a hazai gárda, ám korai volt az öröm, mert a találatot a játékvezető lesállás miatt nem adta meg.

Az igazi feketeleves az első játékrész utolsó perceiben következett el Lilik Pál csapata számára, hiszen a vendégek a 44. percben egy gyors támadásból, majd egy perccel később az elmélázó gödöllői kapus, Bódi Péter hathatós segítségével gyakorlatilag eldöntötték az akár regionális El Classico-nak is titulálható meccs sorsát.

A térfélcsere után már alig történt említésre méltó esemény: ha csak az nem, hogy egy hazai lövés a veresi kapufáról a mezőnybe pattant. A látogatók nem nagyon erőltették előnyük növelését, városunk alakulata pedig képtelen volt váratlant húzni, hogy mérsékelje több szempontból is elgondolkodtató fiaskója mértékét.

Két forduló alapján a Gödöllői SK együttese 0 ponttal, 1-6-os gólkülönbséggel a bajnoki tabella utolsó előtti, 15. helyén áll.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online