Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőről is várnak jelölést az Aranyanyu-díjra

2012-08-28 08:55:19

Október 10-ig három kategóriában – pedagógus, orvos, egészségügyi szakdolgozó – jelölhetik az érdeklődők Richter Aranyanyu díjra a köztünk élő hősnőket. A jelölteket a nagyközönség ajánlhatja a www.terezanyu.hu honlapon, a díjazottakról szakmai zsűri és közönségszavazás dönt. Érdemes megfontolni, Gödöllőről ki(k) javasolható(k) az elismerő címre.

Személyes élmény leírásával bárki ajánlhat olyan, az említett szakmákban dolgozó nőket, akik megtestesítik a közöttünk élő hősnő fogalmát. A Richter Gedeon Nyrt. és a Rácz Zsuzsa író nevével fémjelzett Terézanyu Klub olyan történeteket vár, melyek segítségével megelevenedik a tanár, orvos vagy védőnő elkötelezettsége hivatása mellett, kivételes személyisége, odaadása.

A beérkezett jelölések alapján kiválasztott döntősök közül kategóriánként egy Aranyanyunak a zsűri döntése alapján ítélik oda a díjat és a 200 ezer forintos pénzjutalmat. A képen látható zsűri tagjai (balról jobbra): Kriston Andrea, az Intimtorna módszer kidolgozója, Dobó Kata színésznő, Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon Nyrt. kommunikációs vezetője, dr. Gyarmati Andrea olimpikon, Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó és Rácz Zsuzsa, a Terézanyu-könyvek szerzője. A három, zsűri által választott Aranyanyu-díjas mellett további hármat (kategóriánként egyet) pedig a közönség szavazatai alapján díjaznak majd.

Tavaly az ország minden részéből, mindent egybevetve 110 településről érkeztek jelölések. Több mint négyszázan küldték el ajánlásukat összesen 223 nőre. Közülük választották ki azt a 15 döntőst, akikre az interneten szavazhatott a nagyközönség. Csaknem 73 ezer voksot adtak le az emberek a bemutatott jelöltekre.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online