Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllő legjobb kétballábasai

2012-08-04 16:54:32

Kaja, pia, foci. Lehet, hogy nem mindenki számára ez volt a fontossági sorrend a Táncsics Mihály úti sportcentrum műfüves küzdőterén augusztus 4-én lezajlott amatőr kispályás focitornán, az azonban nem váltott ki vitát, hogy a körülmények adottak voltak a jó szórakozáshoz.

Már a torna Kétballábas elnevezéséből is érzéklehető volt, hogy nem csak a minőségi labdaterelés a célja a közösségi rendezvénynek. A résztvevők előre tudták, hogy jól fog esni a sör, az üdítő és – cseppet sem mellékesen – a bográcsban készült pörköltek meg a főtt kukorica is.

Két csoportban, kilenc formáció vágott neki a küzdelemsorozatnak. A házigazda sportcentrumosok Kétballábas néven léptek küzdőtérre. Rajtuk kívül több olyan csapat is nevezett, amelynek fantázianeve vagy megegyezett, vagy erősen hajazott bizonyos gödöllői vendéglátó-ipari egységek elnevezésére. Ebbe a sorba tarozott a Palazzo, de ilyen volt a főként kocsmavendégekből verbuvált Hídláb, Katlan és Hangulat egysége, míg a Szűcs-Ro-Zso FC alakulata egy étterem és két italozó nevét kutyulta össze. Hogy teljes legyen a mezőny, hozzájuk társult még az Olimpia, a Leverpool, illetve a Pierro különítménye.

A sok esetben igencsak kemény csatát eredményező hadakozást a mindvégig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó, a döntőben – 1-1-es döntetlen után – büntetőrúgásokkal diadalmaskodó Palazzo együttese nyerte meg, megelőzve az Olimpia, a Szűcs-Ro-Zso FC és a Hangulat csapatait.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online