Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői ezüstérem a testfestő világbajnokságon

2012-07-12 13:17:04

Ezüstéremmel tért haza a Wörthi-tónál található Pörtschach-ban július 1-je és 7-e között megrendezett világbajnokságról Molnár Éva, gödöllői sminkes és testfestő.

Július elején az osztrák településen randevúztak a világ legjobb amatőr testfestői, köztük a gödöllői Arany Virágcserép műhelyben alkotó, henna-festéssel, csillámtetoválással és sminkeléssel is foglalatoskodó Molnár Éva. A Blikk tudósítása szerint a verseny témája a belső félelem volt. Éva a japán mitológiát hívta segítségül, amiben a hannya maszkok a női gonoszság, a szenvedély, a düh, a viszonzatlan szerelem és a féltékenység megtestesítői. A mitológia szerint az ilyen nők változtak át földi szörnyekké.

Az újdonsült világbajnoki ezüstérmes az is elmondta, hogy az első alkalommal hét órát időzött el csak a szörnyfej elkészítésével, ám a versenyen az egész alak megfestésére mindössze öt óra állt rendelkezésére. A kihívást sok gyakorlással sikerült megoldania Évának. Mint utóbb kiderült: nem is akárhogyan.

Az amatőrök mezőnyét idén 29 fő alkotta. Éva egy ázsiai származású francia versenyző mögött lett második, 113 ponttal. A kompozíciót 37 ponttal, a témaválasztást
32 ponttal jutalmazta a zsűri, míg a kivitelezés minősége 44 pontot eredményzett.

Kép és szöveg forrása: Blikk


 


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online