Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői küzdősport-aranyak

2012-06-04 10:02:48

Ismét eredményesen szerepeltek a WKF (World Kickboxing Federation) országos amatőr küzdősport versenyén a Varjú László és Ócsai Zsolt irányításával készülő Crow-Gym versenyzői. A soroksári úti University Boxing Club-ban május végén megrendezett megmérettetésen három gödöllői fiatal is előkelő helyezést ért el.

A gödöllői versenyzők K-1 szabályrendszerben harcolták végig a küzdelemsorozatot. Elsőként a már egyre rutinosabbnak számító Demetrovics Ádám (képen balra) léphetett fel a dobogó legfelső fokára a juniorok között, miután egy rendkívüli döntőben – a közönség lelkes tapsolása közepette – mért vereséget ellenfelére a -75 kg-osok mezőnyében. Ugyanebben a súlycsoportban, de a kadet korcsoportban lépett ringbe első megmérettetésén Peteranecz Viktor, aki egy roppant erős mezőnyben az előkelő 4. helyezésig jutott, kevéssel lemaradva a dobogóról.

Városunk öklözői közül utoljára Bangó Dávid lépett a szorítóba, a -63,5 kg-os felnőttek mezőnyében. Az edzőpáros remekül készítette fel a Gödöllői Muay Thai és Boksz Egyesület fiatal harcosát, aki kiütéssel győzte le a döntőben a nála jóval esélyesebbnek tartott és sokkal rutinosabb vetélytársát.

Hogy a történet kerek legyen, mindenképpen meg kell említenünk a -75 kg-osok mezőnyében harmadik helyet szerzett Várhelyi Andrást is, aki – bár az UBC színeiben indult – a gödöllői trénerek keze alatt edződött.

Ha te is hasonló babérokra vágysz, gyere el az Ipartestületi Székházba (Gödöllő, Dózsa György út 25.), ahol a jó környezet garantált, és az összeszokott, profi edzőpáros téged is a dobogóig juttathat!


 


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online