Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Karácsony Gödöllő főterén

2012-03-13 16:09:11

Március 13-án, a délutáni órákban Karácsony Gergely, a Lehet Más a Politika (LMP) frakcióvezető-helyettese személyesen csatlakozott azokhoz a gödöllői aktivistákhoz, akik Gödöllő főterén, a COOP Áruház előtt szombattól gyűjtik a párt által négy kérdésben kezdeményezett népszavazás elrendeléséhez szükséges aláírásokat.

Amint az köztudott, népszavazási kezdeményezésével az LMP négy kérdésben szeretné kikérni a választópolgárok véleményét. Ahhoz, hogy a referendumot elrendeljék, legalább 200 ezer aláírás szükséges.

A gödöllői aktivisták szombaton kezdték el a támogató kézjegyek gyűjtését a belvárosban. A COOP Áruház bejárata mellett felállított standhoz, Karácsony Gergely személyében, ma délután központi segítség is érkezett. Az LMP frakcióvezető-helyettese egy órát időzött a kitelepülés helyszínén, miközben szórólapot osztogatott és – aki kérte, annak – elmagyarázta a „négyigenes” népszavazásra bocsátani tervezett kérdések fontosságát és jelentőségét.

Az LMP népszavazási kérdései
1.
Egyetért-e Ön azzal, hogy az álláskeresési járadék folyósításának leghosszabb időtartama 260 nap legyen?
2.
Egyetért-e Ön azzal, hogy az alapszabadság kétharmadát a munkáltató a munkavállaló kérésének megfelelő időpontban legyen köteles kiadni?
3.
Egyetért-e Ön azzal, hogy 100 napnál hosszabb próbaidőt munkaviszony esetében ne lehessen kikötni?
4.
Egyetért-e Ön azzal, hogy a tankötelezettség továbbra is annak a tanévnek a végéig tartson, amelyben az érintett személy a 18. életévét betöltötte?

Az LMP gödöllői aláírásgyűjtési akciójának további időpontjai: március 14., március 19-23-ig, március 26-29-ig 15 és 18 óra között a COOP Áruház előtt. Március 24., szombat 8 és 11 óra között a városi piac mozi felőli bejáratánál.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online