Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megalakult a Demokratikus Koalíció gödöllői csoportja

2012-01-13 08:52:13

Néhány hónappal azt követően, hogy tavaly ősszel a Magyar Szocialista Pártból kilépettek – élükön Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnökkel – kimondták a Demokratikus Koalíció (DK) párttá alakulását, a 4-es számú, gödöllői központú választókerületben is életre hívták a parlamenten kívüli párt szervezeti egységét.

A gödöllői zászlóbontás helyszíne január 12-én, a kora esti órákban az Erzsébet királyné Szálloda emeleti szekcióterme volt, ahol a DK országos vezetését a képen látható Niedermüller Péter elnökségi tag képviselte.

A szakmáját tekintve etnográfus végzettségű politikus tájékoztató beszédében úgy fogalmazott, hogy a párt január 28-i országos kongresszusára minden regisztrált tag meghívót kap. Ez mintegy 2.500 főt érint, akik közül mindössze néhány száz a volt MSZP-sek száma, a többiek olyan, a politikai szerepvállalás szükségességét érző érdeklődők, akik javarészt először vállalnak párttagságot.

Arról, hogy a gödöllői központú szervezet vezető koordinátora ki lesz, később, az országos irányítás jóváhagyásával születik majd döntés. A DK vezetése a beérkező pályázatok mérlegelése után hozza meg ez irányú határozatát.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online