Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gyűlöletkeltés a VÜSZI ellen?

2012-01-12 09:58:35

December közepén olyan tartalmú levél érkezett szerkesztőségünkbe, aminek megállapításai azt feltételezik, hogy bizonyos területeken botrányos viszonyok uralkodnak a VÜSZI Kft-ben. Az irományt – a gazdasági társaság dolgozói nevében – K. István jegyezte.

Ilyen nevű dolgozója azonban nincs a VÜSZI-nek. Ezt Bokor Árpádtól, az önkormányzati alapítású cég ügyvezető igazgatójától tudtuk meg, akit szembesítettünk a névtelen levélben foglaltakkal.

- Egyet mindjárt az elején érdemes leszögezni: a VÜSZI-nek nincs K. István nevű dolgozója, tehát a levél névtelen. Szívesen venném, ha a levélíró – aki feltételezésem szerint a cég jelenlegi vagy egykori sértett munkatársa – bátor lenne és felfedné kilétét, bizonyítékait – reagált megkeresésünkre Bokor Árpád, a gazdasági társaság ügyvezető igazgatója.

A VÜSZI Kft. első számú vezetője rágalomnak titulálta a levélben felsorolt, a cég lejáratását célzó vádakat, mondván: azok nincsenek köszönőviszonyban a valósággal. Bokor Árpád, miután konzultált a társaság jogi képviselőjével, írásban jelezte, hogy nem járul hozzá a levél tartalmának megjelentetéséhez.

Döntését az ügyvezető azzal indokolta, hogy a levélben foglaltak nem minősülnek hiteles tájékoztatásnak a társaságról, mi több, alkalmasak a VÜSZI Nonprofit Kft., mint kisebb közösség elleni gyűlölet keltésére.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online