Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Magyar Ízek Háza Gödöllőn

2011-10-11 13:54:07

A Coop Üzletlánc, mint a minőségi magyar termékek elkötelezett támogatója, október 11-én megnyitotta kapuit a Magyar Ízek Háza termékei előtt. A Coop franchise Üzletlánc és a hungaricum élelmiszerboltot működtető Premium Hungaricum Kft. közötti partneri kapcsolat kezdetének tekinthető együttműködés megnyitóját a gödöllői Erzsébet királyné Szálloda Báltermében rendezték meg.

Az eseményen házigazdaként vett részt Csepeli Lajos, a Co-op Hungary Zrt. Igazgatóságának elnöke, Murányi László, a Co-op Hungary Zrt. vezérigazgatója, dr. Dúl Udóné, a Gödöllő Coop Zrt. vezérigazgatója, valamint Batternay Anita, a Premium Hungaricum Kft. ügyvezető igazgatója. A meghívott vendégek közül dr. Bognár Lajos, a Vidékfejlesztési Minisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért és agrárigazgatásért felelős helyettes államtitkára, Szabó István, a Pest Megyei Közgyűlés alelnöke, Vécsey László, a gödöllői központú választókerület országgyűlési képviselője és Fábián Zsolt alpolgármester tette tiszteletét a megnyitón.

A rendezvényen elhangzottak alapján elmondható, hogy jól járnak azok a vásárlók és érdeklődők, akik betérnek a Gödöllő Coop Zrt. főtéri (Szabadság tér), szuper kategóriájú áruházban létesített Magyar Ízek Házába. Az 50 négyzetméteren kialakított „bolt a boltban” modellel nem csak az áruválaszték bővült, hanem a kínálat minősége is jobb lett. Ez utóbbi elsősorban annak köszönhető, hogy kizárólag magyar termelőktől származó, főleg családi vállalkozások, kistermelők adalékanyag-mentes, prémium minőségű termékeiből válogathatnak a gödöllői és környékbeli fogyasztók.

A nagyszülők korát idéző ízvilágú, hagyományos eljárással készült portékákról 60 beszállító gondoskodik, akik megközelítőleg félezer cikkelemmel látják el a gödöllői COOP-áruházat. A három hónaposra tervezett „próbaüzem” után az illetékesek, a tapasztalatokból kiindulva, mérleget vonnak majd. Ennek lesz függvénye, hogy további COOP-egységek is bekapcsolódjanak a rendszerbe. A mostani elképzelés szerint 60-80 helyen létesülhet Magyar Ízek Háza az országban, megteremtve a lehetőségét annak is, hogy beszállítóként minél több regionális termelő és vállalkozás léphessen be a milliárdos piacra.

Első pillantásra feltűnik, hogy a Magyar Ízek Házában kínált termékek nem az olcsó árkategóriába tartoznak. Az ötletgazdák azonban bíznak abban, hogy átalakítható a hazánkban általában árérzékeny fogyasztók szokása, és egyre többen döbbennek rá arra, hogy hosszú távon megéri egészséges, minőségi élelmiszereket fogyasztani, és nem az orvosnál, illetve a patikákban hagyni az olcsóbb, de sokkal károsabb termékek vásárlásával megspórolt pénzt.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online