Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Néha a válás a boldogság útja

2024-03-13 17:35:00

Andrásnak is időre volt szüksége, hogy magához térjen. Válás után jobb hagyni begyógyulni a sebeket. Nem lehet azonnal belevágni az ismerkedésbe. Egy férfi története, aki túl a negyedik X-en az interneten talált szerető társra.

Az egyik pillanatban társaságba vágyunk, a következő percben pedig legszívesebben bezárkóznánk, és ki sem másznánk egy hétig az ágyból. Minden válás veszteség, amelyben sérülhet a szív, a lélek, az önbecsülés és a másokba vetett bizalom. Éppen ezért tökéletes színtér a folytatáshoz, a biztonságos továbblépéshez a CUPYDO Társkereső internetes felülete.

Nem akart magányosan élni
Mint minden házasság, Andrásé is boldogan kezdődött, tele álmokkal és tervekkel. Rövid ideig tartott, a miértekre talán sosem lesz válasz. Bár nem hagyta, hogy elnyelje a múlt, nehezen nyílt meg újra. A férfi csak azt tudta biztosan, hogy nem akarja egyedül leélni az életét.

Volt pár ismerőse, aki az interneten talált párt, így hát adott egy esélyt önmagának és regisztrált egy társkereső oldalra. Tapasztalata nem volt, de hamar belejött. Élvezte a csevegéseket, szinte minden üzenetre válaszolt. Később már tudatosan válogatott a profilok között, a beszélgetések pedig randevúkon folytatódtak. András feltöltődött, újra kamasznak érezte magát.

Meglepetés randik másfél év után is
Néhány hónappal később megakadt a szeme Kingán. Rögtön magával ragadta a kisugárzása. Kiderült, hogy jószívű, intelligens és humora is van. Minden megvolt benne, amit András valaha is fontosnak tartott egy társban.

Az első találkát Kinga szervezte, ami a férfiban kíváncsiságot ébresztett és arra ösztönözte, hogy lenyűgözze. Ennek több, mint másfél éve, és a meglepetés randik máig pezsgést hoznak a mindennapjaikba. Főzőiskolában, sörkóstoláson jártak, sárkányt eregettek, ezer apró élmény köti össze őket, felhőtlen pillanatok, amelyek csak az övék. András boldog, és hálás azért, hogy megtalálta „a másik felét”.


Támogatás válás után
Különös dolog a válás. Van, aki mély szomorúságot érez. Mély gyászt, amiért vége a kapcsolatnak. Szétfoszlanak a közös álmok, hirtelen romokban hever minden, ami addig lehetségesnek tűnt. Akik megkönnyebbülnek szakítás után, rendszerint egy nyomasztó, konfliktusokkal terhelt együttéléstől szabadultak meg, de a düh is természetes.

Bárhogy is ér véget egy házasság, aki magára marad, nem ugyanaz az ember, mint aki az igent kimondta. Aggasztónak tűnhet a jövő, megrendülhet az anyagi biztonság. Lehet, hogy a költözéssel a régi barátoktól is búcsúzni kell.

A fájdalom lassan, de idővel megkopik és újjászületik a remény. Jóllehet egy kicsit bizalmatlanabb és óvatosabb az ismerkedés, de már nem köt gúzsba az elutasítástól, a kudarctól való félelem.

Az online társkeresés támogatást nyújt a válás után. Oldja a magányt, nem sürget és nem vár elköteleződést. Akkor és úgy léphet bárki kapcsolatba másokkal, amikor és ahogy számára a legkényelmesebb. Segít fokozatosan visszatérni a társkeresők világába, így érzelmileg nagyobb teret ad a felkészüléshez egy új kapcsolatra. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online