Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Idén is folytatódik a gödöllői kastély Mama, nézd! programja

2024-01-18 10:21:34

Idén is folytatódik a Gödöllői Királyi Kastélyban a Mama, nézd! elnevezésű múzeumpedagógiai program. A június 10-ig tartó időszakban hat alkalommal várják a kismamákat és azokat az édesanyákat, édesapákat, akik az egy év alatti gyermekükkel szívesen látogatnák meg a kastély kiállításait.

Tervezett időpontok és témák:
• január 22., hétfő 9.30 óra: Erzsébet és Schönbrunn. Búcsú az időszaki kiállítástól
• február 12., hétfő 9:30 óra: Szerelmes szívek a kastélyban
• március 11., hétfő 9.30 óra: Iskolák és családok. Bemutatkozik az új időszaki kiállításunk
• április 8., hétfő 9.30 óra: Erzsébet királyné magyar tanulása
• május 13., hétfő 9.30 óra: A kastély madártávlatból. Barangolás a kastélyparkban (babakocsival)
• június 10., hétfő 9.30 óra: Antal-napi kastélytúra

A tematikus vezetésen olyan témákkal találkozhatnak a résztvevők, mint az anyaság, a szoptatás, a gyermeknevelés, a szülő-gyermek kapcsolat alakulása az elmúlt korokban. A 60 perces program a kastélymúzeum nyitása előtt – 9.30 órakor – kezdődik, hogy a kisgyermekes családok napirendjükbe könnyedén beilleszthessék.
Fontos tudni, hogy a kiállítótérbe babakocsi nem vihető fel, a kisbabáknak hordozót vagy hordozókendőt javasolnak a szervezők, akik szükség esetén ingyenesen biztosítanak felcsatolható hordozót a program idejére. A kastély földszintjén található kisgyermekes szoba a nyitvatartási időben a családok rendelkezésére áll, ahol kényelmesen, csendes környezetben van lehetőség anyatejes táplálásra, illetve az ott található mikrohullámú sütővel bébiétel is melegíthető.

A programon való részvétel díja 900 forint/fő/alkalom (babáknak ingyenes). A részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Bejelentkezés és további információ kérése a (06-70) 669-5094-es, a (06-70) 669-3320-as és a (06-30) 709-6169-es telefonszámon, vagy ezen az email-címen lehetséges. Antal-napi kastélytúra


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online