Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Különleges névjegy – út a sikerhez

2023-11-26 10:15:22

Mai felgyorsult világunkban kapcsolati hálót építeni, üzletet kötni igencsak nehéz feladat. Rengeteg impulzus, rengeteg találkozás között kell valahogy emlékezetesnek maradnod, kitűnnőd a pörgésből, zajból, és erre sokszor csak egy néhány perces bemutatkozásnyi esélyed van.

Érdemes olyan eszközt választani a figyelem felkeltésére, ami minden esetben kéznél van, amit nem körülményes játékba hozni, ami természetesen, szinte észrevétlenül fejti ki a hatását.

Mivel változó világunkban a bemutatkozás, és az alapvető elérhetőségek átadása még mindig biztos pontnak tűnik, ezért a CardInMove digitális névjegye tökéletes lehet erre a célra.

A papír névjegy is legyen különleges!
Hagyományos papíralapú névjegyekkel bizonyára szereztél már te is tapasztalatot. Gondolom, feltűnt, hogy minél egyedibb a névjegyed, annál könnyebben felkeltheted vele a másik fél figyelmét, annál többet időzik az adataidat nézegetve, és az elvesztésnek is talán kisebb az esélye. Ezzel pedig, ebben talán meg is egyezhetünk, rögtön úton vagy a siker felé.

A hagyományos névjegy esetében egy érdekes papír- (vagy egyéb anyag) választás, szín, felület, betűtípus már elég lehet a győzelemhez, hiszen a leendő üzleti partnered érzi, itt valami különleges dolgot tart a kezében.

Válts digitálisra!
Igen ám, viszont a névjegy szerepe és főleg a szavatossága nagyot változott. Apáink, nagyapáink korában egy névjegy akár évtizedekig is hiteles lehetett, a rajta szereplő adatok nem változtak, manapság viszont minden mozgásban van, a névjegy könnyen elévül. Egyik nap kinyomtatod, a másik nap már mehet is a szelektív hulladékba, fölösleges környezeti terhelést okozva.

Szerencsére, van megoldás, ami nem más, mint a digitalizáció. A névjegykártya is sikeresen átköltözött a digitális térbe, ami nemcsak egyszerűsítette az adatok aktualizálását, hanem ki is bővítette a lehetőségeket, hiszen elérhetőségeid mellett akár egy bemutatkozó videót is átadhatsz egyetlen mozdulattal.

Így add át a névjegyed!
A névjegykártya átadása – legyen akár hagyományos vagy digitális – az első benyomás részét képezi, melynek, mint említettem, igazán különlegesnek kell lennie, hogy megmaradhasson a másik fél emlékezetében, kitűnjön a napi sok száz benyomás közül.

A különleges benyomás azért fontos, mert megnyitja a másik felet, rést üt a pajzson, ez pedig lehetővé teszi a hosszú távú együttműködéshez elengedhetetlenül szükséges, bizalmas emberi kapcsolat kialakulását. Hiszen, ha te érdekelni fogod az illetőt, ha téged hitelesnek és megbízhatónak tart, ugyanezt fogja gondolni az általad kínált üzletről is.

A digitális névjeggyel ennek a hatásnak az eléréséhez elég egy diszkrét mozdulat. Csak összeér egy rövid időre a telefonnal, és már át is adtad a fontos adataidat. Az ügyfél téged is ezzel az egyszerűséggel és hatékonysággal fog azonosítani, amit – talán nem túlzás – mindenki leginkább szomjazik a nagy rohanásban. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online