Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Otthona védelmére válasszon prémium műanyag bejárati ajtót!

2023-11-19 10:59:32

A korszerű technológiákkal készülő Kömmerling profilú műanyag bejárati ajtók nemcsak az esztétikum, de a funkció, a biztonság és az energiahatékonyság szempontjából is tökéletesen megfelelnek.

A nyílászárók az épületek hővesztesége szempontjából is fontos szerkezetek, és a hőszigetelésekkel egyetemben hozzájárulnak ahhoz, hogy komfortosan érezzük magunkat otthonainkban. A jól záró külső ajtók és ablakok bent tartják a meleget, kizárják a szennyeződéseket, védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaival és az idegenekkel szemben. Meghatározóak a ház megjelenése, stílusa, hangulata szempontjából, ezért körültekintően kell megválasztani azokat. Hogyan válasszon bejárati ajtót?

A bejárati ajtó szerepe
A külső ajtók lényeges szerkezetei az otthonoknak, éppen ezért a lehető legjobb minőséget érdemes választani. Kérjen ajánlatot az Ablak Outlettől kimagasló színvonalú Kömmerling nyílászárókra!

A bejárati ajtók biztosítják az otthonok megközelítését, elzárják a privát szférát a külvilágtól, gátat képeznek a hívatlan „vendégek” ellen, éppen ezért minden otthon megérdemli a legmagasabb minőséget. Egy jó bejárati ajtó masszív anyagokból készülő ellenálló, megerősített, stabil szerkezet, így a biztonság követelményeinek is maradéktalanul megfelel. De a műszaki feltételek mellett ugyanolyan lényeges a megjelenése, színe is, hiszen rendszerint meghatározó eleme az épületeknek úgy családi házak, mint társasházak lépcsőházi bejárataként.

Milyen bejárati ajtó lenne megfelelő?
Mint már írtuk, egy bejárati nyílászárónak tükröznie kell a környezet, az épület stílusát, így hangulatában sokféle lehet. De szerencsére a Kömmerling profilok nagy tervezési szabadságot nyújtanak, így egyedi megoldásokra is módot adnak.

A hagyományos, rendszerint 100 centiméteres ajtók mellett, ha a térszervezés nagyvonalúságra ad lehetőséget, illetve tudjuk, hogy nagyobb tárgyakat kell gyakran ki-beszállítani, választhatunk szélesebb, akár kétszárnyú ajtót is, de kedvelt megoldás a fix oldalablakos egyszárnyú ajtó is. Igényeink szerint trendi és klasszikus dizájnok közül válogathatunk, teli vagy különböző üvegbetétes ajtók közül.

Felújítás, ajtócsere esetén egyedi méretben, a meglévő faajtó helyére is választhatunk ugyanolyan kinézetű műanyagot.


A biztonság fontos szempont
Valamennyi Kömmerling bejárati ajtó megerősített szerkezettel készül, 1,5 milliméter vastagságú, felületkezelt acélmerevítők gondoskodnak a biztonságról, illetve maga a tok- és szárnyszerkezet is strapabíró, tartós anyagokból készül.

Kiváló minőségű vasalatok, a G-U Uni-Jet vasalatrendszer elemei teszik teljessé a szerkezetet, a tökéletes zárásról 5 pontos ajtózár, 3 darab 120 kg-os ajtópánt felel. Különböző méretű ajtótokok közül választhatja ki a falazatnak megfelelőt.

Ne feledje, otthona kapuja, a bejárati ajtó meghatározó az épület egésze szempontjából, és mivel évtizedekre szóló választást jelent, járja alaposan körül a témát, mielőtt választ! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online