Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mi lehet tökéletes kültéri árnyékoló a teraszra, kertbe?

2023-11-16 08:13:20

Egész télen a meleg, nyári napokat várjuk, a szabadba vágyunk, azonban amikor végre érezhetően süt a nap, árnyékba menekülünk, hiszen a tűző napon se pihenni, se étkezni nem esik jól.

Annak érdekében, hogy nagy melegben is használni tudjuk az erkélyeket, teraszokat, kerti pihenőhelyeket, gondoskodni kell megfelelő árnyékolásról. Számos dekoratív megoldás közül válogathatunk, de esztétikájuk alapján mind közül kiemelkednek az utóbbi években divatba jött légies napvitorlák. Milyen a tökéletes árnyékoló a teraszra? Mi alapján válassz?

Kültéri árnyékolók minden igényre
A családi házak, erkélyes lakások, teraszos apartmanok esetében lehetőségünk van a nyári időszakban, amikor a hőmérséklet éjjel-nappal kellemes, meghosszabbítani a nappalit a kültér irányába, és odakint ugyanazt a kényelmet élvezni, mint bent.

A napsütés azonban esetenként túlzó, zavaró lehet, így az árnyékolásról is gondoskodni kell. A teraszok, nagy üvegfelületek napvédelme révén a lakásban is kellemesebb lesz a hőmérséklet, így klimatizálásra nem kell költeni, vagyis egy jól megválasztott kültéri árnyékolóval a pénztárcánkat is kímélhetjük.

A választás ízlés, igények és pénz kérdése, azonban az esztétikus megjelenés, a harmónia érdekében érdemes az épület, a környezet stílusához választani árnyékoló megoldást mind stílusban, mind színben. Kényelmes, dekoratív és elegáns megoldás a naproló, azonban rendkívül drága. A napernyő gyorsan bevethető bárhol, számtalan színben, formában és méretben kapható, azonban kevésbé előkelő, és a talp hasznos helyet foglal, ráadásul, szélben nem működtethető.

A legjobb árnyékoló megoldás
Olyan napvédelmet keresel, amely dekoratív, elegáns, minden környezetbe illik, könnyen telepíthető, tartós és még az ára is kedvező? Ne keress tovább, a napvitorla lesz a tökéletes megoldás!

Világszerte nagy népszerűségnek örvendenek a könnyű, légies, ám mégis strapabíró napvitorlák, hiszen más kültéri árnyékolókhoz képest olcsóbbak, ugyanakkor sokoldalúan használhatóak és rendkívül dekoratívak. A nap állásának megfelelően változtathatjuk a dőlésszöget, így egész nap árnyékot ad.

Nemcsak teraszok, erkélyek árnyékolására alkalmasak, de tökéletesen rögzíthetők gépkocsibeállók, homokozók, medencék, kertrészek fölé is, sőt tereken, sétáló utcákban, strandokon, illetve vendéglátóhelyek teraszain, kerthelyiségében is használhatók.


Változatosság és tartósság
Nagy méret- és színválaszték jellemzi, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Három és négyszög formájú napvitorlák közül válogathatunk az árnyékolandó terület adottságainak megfelelően. Látványos megoldást érhetsz el, ha nagyobb terület esetén kreatívan sorolsz egymás mellé több darabot.

Az előírásoknak megfelelően telepített és rögzített, professzionális anyagokból készülő napvitorlák szélben is használhatók, az esőt is jól viselik, de ha te sem akarsz elázni alatta, válassz vízálló anyagból készült árnyékolót! A napvitorla nemcsak trendi, hanem tökéletes is. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online