Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tedd emlékezetessé már az első randit is!

2023-11-13 10:40:32

Az ember életében azért akad néhány első randi, és hát valljuk be, akad köztük egész sok olyan, amit az ember a legszívesebben kitörölne az emlékezetéből. De, aztán végül arra semmi szükség sem lesz, mert egyszerűen kikopnak a jellegtelen, unalmas és kínos találkák.

Ha nem szeretnél te magad is ebbe a kategóriába tartozni, akkor mindenképpen érdemes felkészülten érkezni! Ha kíváncsi vagy a tuti receptre, akkor tarts velünk!

Hol legyen az első randi?
Talán ez okozza mindig a legnagyobb fejtörést, és mi is arra biztatunk, hogy csakis olyan helyen, ahol mindkét fél biztonságban érzi magát. Meg ahol nyugodtan elő lehet kapni a SZEXSHOP.hu kínálatában kapható pajzán társasjátékok vállalhatóbb verzióit.

Most biztosan elkerekedett a szemed, hogy miért akarunk ilyen rohanásra kényszeríteni, az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy ezeknek a társasoknak a jó része olyan, amely során semmilyen szexuális töltetű dolgot nem kell cselekedni. Ellenben beszélgetni annál inkább. Azt pedig egy első randin igencsak kell. Az előzetes ismerkedés során feltehetően már úgyis belekóstoltatok egy kicsit a sextingbe, vagyis a pajzán üzenetváltásokba, most itt az idő kicsit másként is játszani!

Így aztán ha megfáradtatok a sétában, és az időjárás engedi, irány egy zöld terület, plédet ki, társast elő, és indulhat is a móka! Ha igazán felkészült versenyző vagy, akkor olyan helyre teríted le a plédet, ahol azért akad némi intim szféra, így akár az első csók is zavartalanul elcsattanhat!

De mégis hogy néz ki egy ilyen társas?
A fent említett üzlet kínálatában kapható – például – a Páros játszma, amely rendkívül jól használható a kezdeti ismerkedés során. Ez a játék ugyanis számos komoly kérdést is felvet, és alapvető célja az, hogy a játékosok minél jobban megismerjék egymást, vagyis az egyik játékos a másikat és fordítva.

Persze, akadnak más, erotikusabb vagy egyenesen szexuális tettekre buzdító játékok, ezeket semmiképpen sem tanácsos elvinni az első randira, mert sem a hely, sem az idő nem lesz ideális hozzá. Ellenben bátran tartogathatod későbbre őket: az Activity lazább, a Szexpedíció, vagy a Hancúr párbaj már egy kicsit több szexuális töltettel bír.

Mindenképpen érdemes tartani pár ilyen jellegű társast, mert akár a kapcsolat kezdetén, akár évek múltán is nagyszerűen bevethető, és fel tudja pezsdíteni még a leglaposabb kapcsolatokat is!


A játék mindig nyerő!
Ha elvitted magaddal a randira a társast, ne légy rest említést tenni róla. A legtöbb ember imád játszani, és az első randi feszült hangulatát is kiválóan tudja oldani egy jól megválasztott társas.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy ezeknek a játékoknak köszönhetően sokkal többet megtudhatsz a másikról, vagyis könnyebb dolgod lesz akkor, amikor dönteni kell, hogy szeretnéd-e lezárni vagy inkább mélyítenéd a kapcsolatot! Nézz hát szét a SZEXSHOP.hu oldalán, és tárazz be menő társasokból, soha nem lehet tudni, mikor lehet rá szükséged! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online