Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői betegeket is érint a kistarcsai kórház egyik belgyógyászati osztályának leállása

2023-09-26 18:03:55

Ha hinni lehet dr. Kunetz Zsombor oxyológus szakorvos, egészségügy szakértő értesülésének, komoly bajba került az ellátás a gödöllőiek járó- és fekvőbeteg-ellátásában jelentős szerepet játszó kistarcsai Flór Ferenc Kórházban.

Az orvos közösségi oldalán megjelent hír szerint a kórház egyik belgyógyászati osztálya, az A jelű épület II. emeletén található I-es belgyógyászat (endokrinológia, anyagcsere és diabetológiai osztály) teljesen leáll, míg a másik három belgyógyászati osztály (angiológia, kardiológia és gasztroenteorológia) csak erősen csökkentett kapacitással tud működni. Utóbbi belgyógyászati osztályok esetében Veresegyház, Szada, Isaszeg, Erdőkertes és Pécel településekről nem fogad fekvőbetegeket. Minden belgyógyászati osztály esetében humánerőforrás-hiány miatt szünetel teljesen- vagy részlegesen a fekvőbeteg-ellátás.

Az intézkedés egyelőre csak részben, az I-es belgyógyászat esetében érinti a gödöllőieket, akik ellátása a határozat szerint két fővárosi egészségügyi intézményben, vagy a Honvédkórházban, vagy az Uzsoki utcai Kórházban valósul meg a jövőben.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online