Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Elhunyt Körösfői András

2023-09-18 13:59:09

Szeptember 18-án, életének 79. évében elhunyt Körösfői András (1944-2023). A mérnöki végzettséggel rendelkező, sokak által tisztelt és elismert pedagógus több területen is jelentős részt vállalt Gödöllő közösségi életéből. Tanárként dolgozott a jelenlegi nevén Váci Szakképzési Centrum Madách Imre Technikum és Szakképző Iskolában, illetve nagyapja, Körösfői-Kriesch Aladár művészeti hagyatékának megőrzése és ápolása érdekében, tagja volt az önkormányzat által 1998-ban életre hívott Gödöllői Új Művészet Közalapítvány kuratóriumának, valamint a Körösfői-Kriesh Aladár Művészeti Alapítványnak.

Körösfői Andrást sokan a sport területéről ismerték. Játékosként az NB II-es Gödöllői Ganz Vasas csapatát erősítette, majd játékosként és később edzőként a Gödöllői EAC és a Gödöllői SC férfi együttesét irányította a második vonalban. Alapító tagja és ezt követően hosszú éveken át elnökségi tagja volt a Gödöllői RC-nek, amelynek női csapata jelenleg az NB I. Ligában szerepel.

Körösfői András temetése szeptember 27-én, szerdán 15 órakor kezdődik a gödöllői, Dózsa György úti köztemető központi ravatalozójában. A gyászoló család tagjai azt kérik, hogy a kegyeletüket leróni szándékozók egy szál virágot hozzanak magukkal.
Nyugodj békében, András!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online