Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Képkeret helyett vászonkép? - Ötletes lakásdekorációs megoldások nyomában

2023-09-13 10:48:48

Habár rengeteg képkeretet dobnak piacra és ez valahogy sosem tűnik el a boltok polcairól teljesen, azonban be kell látnunk, hogy amióta felkapottá vált a vászonképek nyomtatása, kevesebben keresik a hagyományos módszereket.

Nem csupán azért van ez így, mert a trend ezt diktálja, ugyanis az embereknek van szépérzéke és belátták, hogy sokkal időtállóbb termékekről van szó. Most pedig tudjunk meg többet ezekről a különösen élethű produktumokról!

A vászonkép, mint művészi alkotás
Ha valamire, a vászonképre tényleg használhatjuk a műalkotás kifejezést. Lényegében ez a termék egy festővászonra nyomtatott képet jelöl, amely éveken át ugyanolyan szépen tündököl, mint új korában. A vaszonkep.hu minőségi vászonkép kínálata tulajdonképpen ennél még többet is nyújt számunkra, hiszen akár személyes történetünket is viszont láthatjuk ilyen alkotások formájában.

A festményhatású vászonkép elkészítése nagy odafigyelést igényel, s kizárólag a legjobb minőségű alkotóelemek felhasználásával érhető el a tökéletes eredmény. Fontos megjegyezni hogy a vászonfotó és a vászonkép fogalma nem teljesen ugyanaz. A vászonfotó csak egy vászonnyomat, míg a vászonkép már a rámára feszített, teljesen kész terméket jelenti.

Milyen a jó vakráma?
A vakráma lesz maga a keret, amire a vásznat felfeszítik, s a későbbiekben ez biztosítja majd a stabilitást a kép számára és ennek a segítségével tudjuk majd a falra akasztani. A keretnek köszönhetően a vászonkép kiemelkedik a fal síkjából és 3D hatást kelt.

A legjobb gyártók tisztában vannak azzal, hogy a keretnek is megfelelő minőséget kell képviselnie annak érdekében, hogy a végeredmény is tökéletes legyen. Ezért döntenek többen is a borovifenyő lécből készült termékek mellett. Az ilyen lécekkel készített keretek elég masszívak és a súlyuk sem éppen elhanyagolható.


Vászonképek kínálata 2023-ban
Bevett szokás, hogy fokozatosan rendelünk egy-egy vászonképet, amivel bővíthetjük a kollekciót, ám nem feltétlenül kell mindig ezt az elvet követnünk. A többrészes vászonképek például egyre több helyen jelennek meg; gondoljunk csak a modern nappalik vagy az irodák díszítésére! Ilyenkor gyakorlatilag egy feldarabolt kép kerül külön-külön panelekben, mégis egységet alkotva a falra.

Aztán ott van még a montázs is. Ez már nem egy nagy képet mutat nekünk, mivel ennek lényege, hogy több kisebb-nagyobb fotót rejtünk el egyetlen kereten belül. Választhatjuk a rendezett és a rendezetlen kialakítású darabokat is.

A mozaik szintén egyedi ötlet. Esetében több apró képből áll egy nagy fotó. Érdemes olyan méreteket választani, hogy a kisebb képeket is jól lássuk.

A vászonképek tehát speciális eljárással és szakértelemmel készülnek. Nagyon sokféle témát feldolgozhatunk ezzel a technikával és mi döntjük el, milyen stílus, elrendezés passzol a lakásunkhoz. Ugye, milyen jól hangzik? (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online