Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szenzáció a belvárosi napokon! Üljön fel Gödöllő Szemére!

2023-09-05 17:56:05

Idén szeptember 9-én, szombaton és 10-én vasárnap rendezik meg a Gödöllői Belvárosi Napokat az alsóparki Világfa környékén. A kétnapos kulturális és közösségi esemény – minden bizonnyal – legnagyobb látványossága az Óriáskerék lesz, amit most használhatnak először a rendezvényre kilátogatók.

A berendezés telepítése szeptember első napján kezdődött, és ha minden az elképzelés szerint alakul, szeptember 8-ára elkészül. Mindez azt jelenti, hogy szeptember 9-én, szombaton 10 órától vasárnap estig lehet majd használni az akár Gödöllő Szeme (Gödöllő Eye) névre hallgató látványosságot.

Horváth János, az impozáns berendezést működtető Horváth Élménypark Kft. vezetője elmondta, hogy a tulajdonukban álló óriáskerék 35 méter magas és 24 gondol áll a nem mindennapi magasságba vágyók rendelkezésre. Gondolánként 6 személy, összesen 144 személy tehet „körutazást” a magasban, ahonnan a környék tízemeletes házainak tetejére a rá lehet látni.
- A gyermekeknek 2.500 forintért kínáljuk a jegyeket, míg a felnőttek 3.000 forintért vehetik igénybe a mintegy 6-8 perces szolgáltatást. Gödöllői lakcím-kártya felmutatása esetén személyenként 500 forint kedvezmény vehető igénybe a jegy árból – fogalmazott Horváth János. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online