Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mire van szükség egy saját cég indításához?

2023-08-30 17:58:59

A vállalkozó kedv rengeteg emberben megvan, és ez érvényes a professzionális vállalkozás kapcsán is. Amikor viszont a kezdő lépésekről van szó, sokak lába megremeg, hiszen nem tudják, pontosan merre kellene indulni. Azaz nem egyértelmű mindenkinek, hogy melyik adózási forma a számukra legideálisabb, milyen vállalkozási forma lenne a legmegfelelőbb a számukra.

A cégalapítás nehézségeivel nem kell egyedül megküzdeni, hiszen a Logosz cégcsoport erre szakosodott, illetve az ilyenkor felmerülő kérdések megválaszolására, a támogatás biztosítására. Egy jó ötlet már félsiker, de sajnos kevés ahhoz, hogy az üzletünk is sikeres legyen. Ehhez ugyanis az kell, hogy a cégforma, az adózási mód, egy megfelelő és elfogadható cégnév, székhely, de a tevékenységi kör és a szükséges engedélyek is meglegyenek. Nem szükséges azonnal saját weboldallal is rendelkeznünk, a saját vállalkozásunkat célszerű lépésekben felépíteni. Ha már megvan az arculat, és például termékeket szeretnénk árusítani, akkor kezdjük a közösségi médiában, majd megfelelő minőségű fotókkal, szövegekkel létrehozhatjuk a webáruházunkat is.


De mielőtt ennyire előreszaladnánk, ne feledkezzünk meg a fentebb már említett székhelyről sem, amivel minden hazai gazdasági társulásnak rendelkeznie kell a tagok számától függetlenül. Saját tulajdonban lévő ingatlan, illetve egy szerződéses, erre a célra használható albérletre lesz szükségünk, ha pedig ezek egyikével sem rendelkezünk, akkor érdemes a székhelyszolgáltatás igénybevételével számolni. Székhelyszolgáltatás Budapest területén is lehetséges. Ebben az esetben ugyanis a szolgáltató átvállalja azokat a kötelezettségeket, amik ehhez kapcsolódnak, azaz a hivatalos szervekkel szembeni képviseletet, a hivatalos iratok őrzését, a postai küldemények átvételét, egy postafiókot, cégtáblát, hivatalos bélyegzőt is. Érdemes mérlegelni a lehetőséget, hiszen egy újonnan induló cég kapcsán rengeteg teendő adódik, így nagy terhet vehet le a hozzáértő szakemberek segítsége. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online