Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Közösségi tér kialakítását tervezik a gödöllői Molly-domb környékén

2023-06-30 11:24:30

A gödöllői képviselőtestület tagjai május 25-i ülésükön – többek között – arról is döntöttek, hogy a zárszámadási pénzmaradvány általános tartalékba helyezett összegéből 3,5 millió forintot a Blaháért Társaság Egyesületnek folyósítanak, közösségi tér kialakítási támogatásként.

Lőrincz Károly egyesületi elnöknél arról érdeklődtünk: pontosan hol és mire tervezik elkölteni ezt a pénzt, illetve meddig valósulhatnak meg az elképzelt fejlesztések? Kérdésünkre az alábbi választ kaptuk:
- Évekkel korábban –, amikor a társaságot még az időközben elhunyt dr. Bucsy László vezette – került szóba annak a kihasználatlan területnek a hasznosítása, ami a TV-torony, illetve a Molly-domb mellett fekszik. A pénzbeli segítséget a terület földmunkáira kapjuk, a támogatás összegét a kivitelezői árajánlat alapján kalkuláltuk. Közösségi tér kialakítását tervezzük az egyesület támogatóinak segítségével. A tervezett fejlesztési munkák az egyesület kapacitásának függvényében készülnek el, amit részletes elszámolás követ majd. Létesíteni szeretnénk egy szabadtestsúlyos edző- és játszóteret. A tervezett létesítmény fővédnökének dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót kértük fel, aki ezt örömmel fogadta és vállalta, hogy az ügy mellé áll – fogalmazott Lőrincz Károly.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online