Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Amenza Service: étkezési és rendezvényhelyszín a gödöllői egyetemen

2023-06-02 11:03:10

A gödöllői egyetem – mai rövidített nevén MATE – területén gyakrabban megfordulók és/vagy ott dolgozók hosszú évek óta tudják, hogy a szemináriumi épület mögötti, illetve a kollégiumi épületsor melletti létesítmény emeletén csillapíthatják éhségüket.

Nincs ez másként manapság sem, hiszen az egykoron Alma Máter néven ismert vendéglátó-ipari egységet jelenleg működtető Amenza Service Kft. munkatársai minden hétköznap 11 és 15 óra között kifőzde jellegű, önkiszolgáló rendszerű, változatos éttermi étel- és italkínálattal, valamint menüajánlattal várják az ebédelni vágyó vendégeket.

Dávid Norbert, a gazdasági társaság ügyvezetője úgy fogalmazott, hogy cégük gasztronómiai szolgáltatása nem merül ki ennyiben, hiszen – legfeljebb 300 főig – rendezvények lebonyolítását is vállalják, legyen az esküvő, osztálytalálkozó, vagy valamely szervezet, alapítvány bálja. Ha arra van igény, készen állnak a svédasztalos, akár hidegtálakat és süteményeket is tartalmazó étkeztetésre, illetve a rendezvények hangulatát feldobó alkoholos italbár felállítására is.
- Közeleg a nyári szünet, egyre több szervezet hirdet tábort Gödöllőn is. Számukra biztosítani tudjuk a gyerekek akár napi háromszori étkeztetését. Célunk egyértelmű: minél előbb szeretnénk elérni, hogy mind forgalomban, mind a rendezvények számát tekintve visszaálljon a koronavírus-járvány előtti időszakban tapasztalt, jó értelemben vett „pezsgés” – hangsúlyozta Dávid Norbert, aki hozzátette, hogy a foodora jóvoltából kiszállítást is vállalnak. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online