Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllő közeli utakon is szervez szemétgyűjtést a Magyar Közút

2023-05-31 15:04:09

A Magyar Közút kiemelt figyelmet fordít idén a kezelésében lévő utak menti területek karbantartására, így nemcsak a mintegy 200 millió négyzetméternyi zöldfelület kaszálási munkáira, hanem a szemétszedési munkákra is. A társaság korábban többször is eredményes szemétgyűjtési akciót szervezett, most pedig egy teljes hetet jelölt meg legújabb szemétgyűjtési kampányára.

A június 12-ével kezdődő héten nem csak a saját mérnökségi és irodai dolgozóik gyűjtik majd az illegálisan kidobott út menti szemetet országszerte, hanem június 4-ig (vasárnap) önkéntesek csatlakozását is várják a szervezők.
Akik szeretnének részt venni az akcióban, erre az elérhetőségre kattintva juttathatják el ez irányú szándékukat.

A társaság minden csatlakozó számára térítés nélkül biztosít kesztyűt, láthatósági mellényt és zsákokat, valamint gondoskodik az összegyűjtött illegális hulladék maradéktalan elszállításáról is. Fontos megjegyezni, hogy az akcióhoz csatlakozni csak a Magyar Közút által üzemeltett országos utak menti területeken lehetséges, a szakemberek kizárólag ezeken a szakaszokon tudják biztosítani a szükséges felszereléseket a résztvevők számára. A társaság által kezelt utakról (Gödöllő közelében az M0-ás és az M31-es autópálya) és a többi út kezelőjéről itt érhető el információ.

Az országos közutak menti szemétszedéshez a cég a lehetséges mértékig szakmai felügyelettel is hozzájárul, szükség esetén ideiglenes forgalomkorlátozást vezet be. Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztály


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online