Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mit válaszolt Vécsey László Gémesi Györgynek?

2023-05-30 18:02:15

A gödöllői képviselőtestület május 25-i ülésén egy, a polgármester által jegyzett sürgősségi indítvány megtárgyalása is felkerült a napirendi pontok közé. Gémesi György két határozati javaslat elfogadását javasolta képviselőtársainak, akik többsége – 9 igen szavazattal és 4 tartózkodással – megfogadta a gödöllői főpolgár ötletét.

Ez pedig nem volt más, mint az, hogy Vécsey László, a gödöllői központú választókerület kormánypárti országgyűlési képviselője kapjon felkérést – kvázi: „pénzszerzési” feladatot – városunk önkormányzatától. A sürgősséget az tette indokolttá, hogy a parlament hamarosan dönt az ország 2024-es költségvetési számairól, ezáltal nincs idő késlekedésre annak érdekében, hogy Vécsey Lászlónak legyen lehetősége a zárószavazás előtt módosító indítványokat előterjeszteni az alábbi témakörökben:

• a máriabesnyői posta újranyitásához szükséges 30 millió forint fedezet biztosítása érdekében, továbbá
• Teleki Pál mártírhalált halt miniszterelnök máriabesnyői temetőben található sírjához vezető út és környezete felújítását szolgáló 50 millió forint fedezet biztosítása érdekében.

A Kolozs Csaba (Szövetség Gödöllőért) által provokációnak titulált határozati javaslatban foglaltak szerint a felkérésről május 30-ig kell értesíteni a honatyát, aki érdeklődésünkre elmondta, hogy a levél hozzá május 26-án, a délutáni órákban érkezett meg.
Vécsey László három nappal később válaszolt, ennek tartalma ide kattintva olvasható.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online