Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Óvodások énekétől visszhangzott a Gödöllői Rendőrkapitányság garázsa

2023-05-17 11:29:27

Május 16-án, a reggeli órákban a Gödöllői Szent Imre Óvoda csoportja tett látogatást a Gödöllői Rendőrkapitányság épületében. A gyerkőcök érkezése után visszhangzott a rendőrségi garázs, amikor a gödöllői óvodások rákezdtek a köszöntő dalra. A hangulatot megalapozó nyitóelőadás után sem tűntek el a mosolyok az arcokról, pedig komoly és felnőttes dolgokról esett szó – írja a police.hu.

A meglepetésszerű ajándék minden egyenruhást meghatott és örömmel töltött el, ők egészen mással készültek: Rendőr Robival, a segélyhívó telefonszám helyes használatával, a biztonság és a szabályok fontosságával.

Bár, az ovisok igazán feladták a leckét és magasra tették a mércét, a rendőrök igyekeztek hasonlóan lebilincselő elfoglaltságokkal szolgálni.
A bűnügyi technikus is készenlétben állt, ennyi tenyérnyomatot életében nem vett még le egyszerre, a közlekedésrendészeti járőrautó ajtajainál pedig kígyózott a beülésre várók sora. A kifáradt, megéhezett apróságokat nem engedhették el korgó gyomorral, ezért az eligazító helyiség egy időre funkciót váltott: a rögtönzött tízórai helyszínévé alakult.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online