Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nyilatkozatot adott ki a KDNP Gödöllői Szervezete a máriabesnyői posta ügyében

2023-05-17 14:53:04

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) Gödöllői Szervezetének elnöksége az alábbi nyilatkozat közzétételére kérte szerkesztőségünket:

Gémesi György április 15-én közösségi oldalán azt írta, hogy „a gödöllői, illetve máriabesnyői postai szolgáltatások más formában való biztosításán dolgozom Klement Péter helyi önkormányzati képviselővel együtt, akit ebben az esetben pártja cserbenhagyott…”

A tárgyilagosság és az igazság kedvéért meg kell jegyezni, hogy Klement Péter azonnal és egyedül kezdeményezte a máriabesnyői posta fennmaradásáért a küzdelmet, és azóta is másoktól függetlenül, önállóan dolgozik érte.

Polgármester úr az ügyben a december 15-én lejárt önkormányzati anyagi kötelezettségvállalási határidőig olyan lehetőség elfogadását javasolta, ami – az akkor szükséges nettó 20,8 millió forint helyett – csupán 500 ezer forintos, a rezsitöbblet fedezetére szolgáló városi hozzájárulást irányzott elő.

Később, a város idei, csaknem 14 milliárd forintos főösszegű költségvetésének elfogadásakor a polgármester és lokálpatrióta klubos képviselőtársai nem támogatták – más szóval: leszavazták – azt a módosító indítványt, ami a máriabesnyői posta fennmaradását szolgáló 20,8 millió forintos hozzájárulásra vonatkozott. Mindez azt jelenti, komoly szerepet játszottak abban, hogy nincs ma posta Máriabesnyőn.

Megítélésünk szerint Gémesi György később taktikát váltott a besnyői posta megszűnése okozta népszerűségvesztés miatt, és ma már a posta megmentőjeként kezd viselkedni.

Mivel Klement Péter a KDNP Gödöllői Szervezetének tagja, pártja nem hagyta cserben, sőt, a helyi szervezet taggyűlésén határozatban állt ki mellette.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online