Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Így készül a Momentum és a Mi Hazánk Mozgalom az önkormányzati választás gödöllői vetélkedésére

2023-05-08 11:19:35

Nagyjából egy évvel a jövő tavasszal esedékes önkormányzati választás előtt két pártnál is érdeklődtünk, hogy részt vesznek-e, és ha igen, milyen formában a szavazatszerzés gödöllői politikai vetélkedésében.

Érdeklődésünkre a Momentum Mozgalom nevében Varsányi Áron sajtóreferens a következő választ adta:
- Egyelőre a Momentumnak és a Momentum gödöllői helyi szervezetének nincs módja arra, hogy bármiféle információt megosszon a sajtóval a jövő évi önkormányzati választások gödöllői vonatkozásairól.

A Mi Hazánk Mozgalom képviseletében Bartha Barna, a párt Pest vármegyei elnöke az alábbiakat látta fontosnak megosztani a nyilvánossággal:
- A Mi Hazánk Mozgalom egyre jelentősebb tényező a magyar politikában. Habár a hazai médiában továbbra is elképesztő elhallgatásban van részünk, a parlamenti munkánknak is köszönhetően, egyre többen ismernek meg minket és programpontjainkat.  Bizonyos témákban vezető szerepet vállalunk, ilyen az akkumulátor gyárak, a végrehajtó maffia, közbiztonság, oktatási problémák és még sorolhatnám. Jelenleg éppen a fúrt kutak ügyében folytatunk országos kampányt. A fiatalok körében már a legnépszerűbb párt vagyunk.
Ennek megfelelően készülünk a választásokra, Gödöllőn – például – terveink szerint minden választókerületben indítunk jelöltet. Polgármester jelöltet nem indítunk, és egyelőre nem támogatunk senkit, de ez még változhat az év végéig.

Kapcsolódó cikk:
Nem tervez polgármester-jelöltet indítani a DK Gödöllőn, Gémesit támogatják


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online